rowinpt_logo

Personal training bij Rowin PTrowin pt

Bij Rowin PT bereik je jouw eigen opgestelde doelen door middel van de speciaal voor jou opgezette trainingen.
Je kan deelnemen aan bepaalde groepslessen, want als je samen sport, kan je plezier maken tijdens effectieve groepslessen.
Bij Rowin PT kan je begeleid trainen, dit wilt zeggen dat je een Personal Trainer bij je hebt die je persoonlijk helpt in een functionele sportruimte, maar heb je geen motivatie meer, dan motiveert Rowin PT je optimaal. Ook steunt Rowin PT je in lastige tijden.
Met een Small Group Training train je met een kleine groep mensen. Je kan ervoor kiezen om elke maand gemeten te worden om zo je resultaten te zien.
En zelfs voor massages kan je terecht bij de praktijk van Rowin PT.

Mijn ervaring

Ik wilde graag wat kilo’s afvallen en ben daarom gaan zoeken naar een Personal Trainer. Ik kwam uit op de website van Rowin PT en ik was meteen verkocht. Dit was echt wat ik zocht.
Ik ben een abonnement gaan nemen, namelijk €58,- per maand, voor onbeperkt sporten, een persoonlijk trainingsplan, een persoonlijk voedingsplan, uitgebreide metingen, online agenda en continu begeleiding. Ik heb dit 3 maanden gedaan en wilde ook in die 3 maanden 9 kg afvallen, dus 3 kg per maand. Dit is door Rowin PT gelukt, want deze mensen hebben mijn wens laten vullen en dat allemaal op een goede, positieve manier. Ook hebben ze mij gesupport daarin.
Natuurlijk had ik tijden dat ik niet gemotiveerd was, maar door de trainers ben ik toch gegaan voor goud. Ik ben erg blij met het resultaat en ik ben de mensen allemaal dankbaar. Ben je ook op zoek naar een Personal Trainer? Dan adviseer ik je om naar Rowin PT te gaan, want zij helpen je doelen te halen!