tobias-krone

Tobias Kronepersonal trainer

Ga naar website https://tobiaskrone.nl/ , want daar ga je gegarandeerd je doelen behalen! Tobias Krone is een bedrijf dat personal training aanbiedt.
Een aantal keer sporten in de week en goed eten kunnen bijdragen aan een goede leefstijl. Tobias Krone is de uitkomst voor je. Want hij en zijn collega’s helpen je je wensen en behoeften te halen. Het bedrijf biedt deskundige hulp aan en geeft juiste advies.

Met een vrijblijvend kennismakingsgesprek luisteren de werknemers naar je wensen en behoeften. De trainer zal tijdens de personal training je resultaten bijhouden en speelt hier ook op in voor volgende trainingen. Voor meer informatie kun je de site van Tobias Krone bekijken ga naar website https://tobiaskrone.nl/ .

https://tobiaskrone.nl/Kennismakingsgesprek gehad en dat gaf mij meteen een goed gevoel

Het kennismakingsgesprek had ik gehad en ik wist meteen dat ik mijn doel ging behalen. Mijn doel was dat ik in 1 maand 4 kilo ging afvallen, in de 2 e maand 5 kg en in de 3 e maand weer 4 kilo. In totaal dus 13 kg in 3 maanden.
Ik kan je vertellen dat ik mijn doelstelling heb behaald door het voedingsschema en het sportschema van Tobias Krone.  Pittig was het zeker, maar door de motivatie die ik kreeg ging ik door! Ik ben blij dat ik het kan. Iedereen kan dit met hulp van Tobias Krone!

Ik adviseer om Tobias Krone te benaderen, dus ga naar website https://tobiaskrone.nl/ en zorg dat je je wens behaalt.