logo

Ultrasport

Ben je jong of oud, een gezond lichaam is voor iedereen handig en dat sporten Nijmegengecombineerd met geestelijke ontspanning. Wil je sporten na een drukke dag werk of school dan is Ultrasport met hun 1100m2 de perfecte sportschool voor jou.
Met flexibele abonnementen, onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten, veel moderne fitness apparatuur, airconditioning en genoeg parkeergelegenheden is dit perfect voor jou. Sporten Nijmegen Ultrasport heeft veel aan te bieden, denk aan groepslessen, personal training, speciale lessen en health training. Wat betreft health training: ontspanning en een lekkere massage is bij sporten Nijmegen Ultrasport ook inbegrepen!

Met 100 verschillende soorten fitnessapparatuur ben je bij sporten Nijmegen Ultrasport perfect. Wil je afvallen, groter worden of toch misschien wel het zelfde gewicht behouden dan biedt dit genoeg mogelijkheden.

Mijn ervaring

Ik wilde mijn lichaam onder controle houden. Wat ik daarmee bedoel is blijven hoe ik ben. Ik sport 1 x in de week mee met een groepsles en dan doe ik Bodyshape en ik sport 1 x in de week in de fitnessruimte. Dit kan nergens beter dan bij sporten Nijmegen Ultrasport.
Ik hou geen rekening met voeding, uiteraard wel eten van de schijf van 5, maar ik ben een persoon die tevreden is over het lichaam. Mijn lichaam nu is goed, ik ben niet strak, maar ook niet dik. Gewoon normaal.
1x had ik een pijntje in mijn schouder, ik ben naar de health training geweest en werd daar lekker gemasseerd. Hij zei dat ik een weekje rust moest houden, omdat ik mijn schouder te erg overbelast had. Je krijgt dus ook goed advies bij sporten Nijmegen Ultrasport. Ben jij ook op zoek naar een sportcentrum, waar je lekker even tot rust kan komen? Dan is sporten Nijmegen Ultrasport het perfecte voor jou! Probeer een gratis proefles en wie weet zie ik je dan!