Logo AWA

Sport productenGolfsurfen is een van de bekendste vormen van surfen. Je beweegt hierbij met een bord over de golfen. Surfen is inmiddels zo bekend dat er zelfs een cultuur van is ontstaan.

Om te surfen heb je alleen een board nodig. Bij AWA verkopen ze deze boarden. Ze hebben de boarden in verschillende maten, vormen en kleuren. Voor iedereen is er dus een geschikt board!

Bij AWA hebben ze niet alleen spullen voor het golfsurfen maar ook allemaal andere sporten. Ook de benodigdheden voor andere sporten krijg je bij AWA met een de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Zo verkoopt AWA ook:

  • Boardbags
  • Accessoires
  • Onderdelen  

Laatst hoorde ik op het de televisie dat veel mensen weer het water op gingen om te gaan golfsurfen. Deze sport sprak mij toen erg aan en ik ging er meer informatie over zoeken op het internet. Bij elk artikel en/of filmpje dat ik las of zag werd ik steeds meer overtuigd om deze golfsurfen te gaan beoefenen. Ik heb toen gewoon besloten om een golfsurfboard te kopen voor een nette prijs maar wel met kwaliteit. Hiervoor kwam ik op de webshop van AWA uit. Een super overzichtelijke webshop met een ruim aanbod!