Vorig jaar heb ik de beslissing gemaakt om wat meer op mijn gezondheid te gaan letten. Ik kwam tot deze beslissing omdat ik er gewoon even klaar mee was. Klaar met het feit dat mijn kleren niet meer paste en dat iedereen mij aankeek. Ook als ik in het vliegtuig zat merkte ik het, 1 stoeltje had ik niet genoeg aan. Ik wilde gewoon gaan afvallen en daarom dook in de sportschool in. In de sportschool ben ik vervolgens zeer intensief gaan sporten. Zonder dat ik wist op welke manier ik moest sporten, deed ik het gewoon. Helaas zag ik hier amper tot geen resultaat van. Ik snapte er niet zoveel van maar uiteindelijk kwam ik erachter dat ik ondersteuning nodig had. Ik had gewoon een personal trainer nodig of iets in die richting en daarom nam ik contact op met Personal coach Eindhoven.

‘’Na 2 maanden 8 kilo eraf’’Personal coach Eindhoven

Aan personal coach Eindhoven heb ik mijn doelstelling verteld; Ik wilde binnen een jaar 25 kilo eraf hebben. De personal coach Eindhoven vond dit realistisch genoeg en ik zelf gelukkig ook. Hij vertelde me: ‘’waar een wil is, is een weg.’’ Het stelde me erg gerust dat de personal coach Eindhoven er ook in geloofde. Zo gaf het me meer zekerheid om mijn doel te behalen aan het eind van het jaar. Ik begon daarom ook met intensief sporten onder begeleiding van mijn personal coach. Na een kleine 2 maanden had ik er al 8 kilo vanaf! Tijdens het sporten kreeg ik het sporten zelf ook steeds meer onder de knie. Ik wist precies hoe en wat.

’Weet hoe sporten in elkaar steekt’’

Uiteindelijk heb ik mijn doel behaald. 25 kilo eraf in 1 jaar. Zonder Personal coach Eindhoven was het niet gelukt om dit doel te behalen. Dat weet ik zeker. Personal coach Eindhoven heeft mij namelijk de juiste ondersteuning en advies gegeven. Dankzij hem weet ik ook precies hoe sporten in elkaar steekt en alles daarom heen, denk bijvoorbeeld ook aan voeding.