Logo Body & Mind

Ik was opzoek naar een sportschool bij mij in de omgeving hierdoor kwam ik bij sportschool Heemstede. Ik zocht een sportschool waarbij ik optimale persoonlijke aandacht zou krijgen. Ik zocht naar een sportschool die zich specifiek focust op het gebied van goede voeding. Ik vind het erg belangrijk om naast het sporten nog lekker en gevarieerd te kunnen eten en niet vast te zitten aan een onhaalbaar dieet. Ik kon door middel van een goede samenwerking met mijn coach nog steeds gevarieerd en erg lekker eten naast mijn dagelijkse sport activiteiten.

Wat biedt de sportschool aan

De sportschool heeft ook een uitstekend privacy beleid wat ik persoonlijk ook erg belangrijk vind. De sportschool is voor jong en oud. Al met al is het dus een ideale sportschool met erg lage tarieven voor de kwaliteit die ze je bieden. De apparatuur die er in de sporthal staat is erg modern en de groepslessen zijn erg leuk. Je hebt tijdens de groepslessen nog steeds optimale aandacht van de trainers wat ik zelf erg fijn vind.

Tot slot

Sportschool Heemstede is een uitstekende sportschool Heemstede. Ik was erg tevreden ze geven je een echt welkom en warm gevoel. De werknemers zijn erg vriendelijk en de sportschool is erg hygiënisch.