twistedpt

Bent u op zoek naar een personal trainer kampen? Dan bent u bij Twisted Supplements op het goede adres. Wat zijn uw voordelen van Twisted Supplements? Uw voordelen bij Twisted Supplements zijn heel erg vakkundig, professioneel en vriendelijk personeel met een passie voor trainen. U kunt uit meerdere pakketten kiezen dat zijn: afvallen, kracht training, bootcamp en body building. De personal trainers zijn erg vriendelijk en proberen het beste uit u naar voren te halen.

personal trainer kampen

Mijn ervaring met Twisted Supplements

Mijn ervaring met Twisted Supplements is erg positief. Ik ging hier personal training doen om kracht te trainen. En ik merkte naar 3 weken al verschil. Ik ben daar echt blij mee dit motiveert mij om door te gaan mijn personal trainer motiveert mij ook heel erg en haalt het beste uit mij naar boven en legt alles goed uit op welke manier je juist blessures krijgt en op welke manier je geen blessures krijgt en voor welke spiergroep de oefening is.

Contact met Twisted Supplements

wilt u dit nou ook? stuur dan een mailtje naar [email protected], via facebook, via instagram of het contactformulier op de website in te vullen.