Amsterdam personal training logo

personal trainingAl jaren ben ik erg onzeker over mezelf. Dit komt omdat ik maar liefst 120 kilo woog en hier wilde ik graag verandering in brengen. Ik ben vervolgens gaan kijken in omgeving Amsterdam voor een goede personal trainer. Na een aantal websites met elkaar te hebben vergeleken, kwam ik terecht bij Amsterdam Personal Training.

Over Amsterdam Personal Training staan ontzettend veel positieve recensies. Zo staat er dat er geweldige resultaten worden geboekt, zij beschikken over goede personal trainers, nette prijzen hanteren en iedereen weten te motiveren. Het laatst genoemde is misschien wel het belangrijkste in het hele proces. Door het pittige programma ben je namelijk snel geneigd om te stoppen.

Heel tevreden over Amsterdam Personal Training

Mijn ervaring met Amsterdam Personal Training is overweldigend. In totaal ben ik maar liefst 36 kilo afgevallen. Nu zit ik stukke beter in mijn vel en is het onzekere er bijna uit. Het is daarom niet alleen goed voor het gewicht, maar je staat als persoon een stuk positiever in het leven. Het is daarom ook echt een aanrader om bij hun te gaan trainen. Zij hebben goede faciliteiten en personal trainers in dienst die ervoor zorgen dat jij het gewenste resultaat krijgt.