PhysicumBen jij op zoek naar een trainingsstudio in Amsterdam? En ben jij op zoek naar een plek om jouw doelstelling te behalen waarbij je traint onder professionele begeleiding? Dan is Physicum in Amsterdam Oud Zuid de trainingsstudio voor jou, met onder andere personal training, fysiotherapie, voedings- en trainingsschema’s afgesteld op jouw doel. Doe de PT check om erachter te komen of dit iets voor jou is!

Bij Physicum werken ze met een individueel programma wat afgestemd is op jou en jouw wensen naar het halen van je doel! Dit doen zij door gebruik te maken van verschillende trainingsmethoden, persoonlijke voedingsschema’s, coaching en begeleiding.

Waarom de PT check doen?

Het is lastig om bij de start direct het juiste pakket uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Physicum. Daarom is er voor jou de PT check. Een test, bestaande uit 6 vragen. Met de PT check kunnen we je precies vertellen welk pakket het beste bij jou past.

Over de PT check

De Pt check is geheel vrijblijvend en hiermee zit je nergens aan vast. Enigste wat je krijgt, is een goed advies op maat. Invullen duurt ook maar één minuutje. Zo moet u persoonsgegevens invullen. Daarnaast stellen ze je een aantal vragen zoals wat uw doel is en wanneer je deze bereikt wilt hebben. Ook vragen ze of je al eerder met een personal trainer getraind hebt en hoeveel keer per week je bereid bent om te trainen.