Logo Re-act Personal Training

Re-act Personal TrainingAltijd zelf maar dezelfde bekende oefeningen doen heeft weinig zin! Uit deze comfortzone komen en variatie is de key om je lichaam aan te zetten om positief te veranderen. Je moet daarom een goede trainingsmethode hebben. Blijf uw lichaam verrassen door te variëren in de vorm, uitvoering, tijdsduur,  of intensiteit van inspanning.

In iedere training gebruikt de personal trainer uit elk van deze disciplines de beste trainingsmethode en biedt deze op een zo leuk mogelijke manier gevarieerd aan. Hij legt daarbij met name de focus op lichaamseigen functionele bewegingen en trainen met uw eigen lichaamsgewicht, waar nodig verzwaard door middel van extra gewicht of weerstand. U wordt dus niet alleen sterker qua kracht; ook uw coördinatie en lenigheid zullen verbeteren en uw uithoudingsvermogen en conditie zullen merkbaar toenemen. Overtollig gewicht zal afnemen en u zal beter kunnen slapen en meer energie ervaren!

Eigen ervaring

Ik leef al jaren lang met overgewicht en wil hier graag verandering in brengen. Graag zou ik een gezond lichaam willen en geen verhoogd risico hebben op verschillende ziektes die je ervan kunt krijgen. Alleen sporten in een sportschool is niks voor mij aangezien ik niet weet wat ik moet doen en na enige tijd geen motivatie meer heb om door te gaan en/of er naartoe te gaan. Ik wil dus graag een Personal trainer. Re-act Personal Training is de beste oplossing! Zij zorgen dat ik mijn doelen zal bereiken en motiveren mij ook om door te gaan. Ik had nooit gedacht dat ik sporten zo leuk zou gaan vinden!