PhysiqBV

Bent u op zoek naar een personal training Hoofddorp? Neem dan even contact op met Physiq. Deze sportschool beschikt over de beste personal trainingen.

personal training Hoofddorp

Personal training volgen

Wij bij Physiq beschikken over de beste personal trainingen. Onze trainingen worden geleid door de beste trainers die opgeleid zijn en overal verstand van hebben op sportgebied. Houdt u er niet van om in een grote groep te sporten en sport u liever alleen. Dan is een personal training de perfecte oplossing voor u. Hier gaat u aan de slag met een personal trainer die alles uitlegt en stimuleert tot een maximaal resultaat. U kunt eerst een proefles nemen om even kennis te maken met uw toekomstige personal trainer. Als het u leuk lijkt dan kunt u een abonnement afnemen bij ons. U kunt gewoon voor uzelf verder sporten op de andere dagen. Meestal is een personal training namelijk maar 1 of 2 keer in de week.

Interesse?

Neem bij interesse even contact op via de website. Via daar kunt u ook vragen stellen. Het is ook erg makkelijk om gewoon even langs te komen