100pt

Ik fitness al meer dan drie jaar en mijn doel is het aankomen van spiermassa. Echter na twee jaar kwam ik niet meer vooruit ik probeerde van alles maar ik kwam niet verder. Ik kwam zelfs in een dip terecht waardoor ik van zes keer trainen per week naar twee a drie keer trainen ging. Dit was natuurlijk niet goed. Gelukkig kwam ik via een goede vriend terecht bij een geweldige personal trainer terecht. Hieronder vind u dan ook meer over 100% personal training.

Over 100% Personal Training

Voedingsschema op maat

Elke sporter weet dat voeding hartstikke belangrijk is. Dankzij Daniel Schepers de eigenaar kwam ik er al snel achter dat ik te weinig at en dat mijn macro’s en micro’s niet goed op elkaar waren afgestemd. Zodoende kreeg ik van hem een top voedingsschema op maat.

Intensieve begeleiding uitvoering oefeningen

Ik train nu al meer dan zes maanden onder begeleiding van deze geweldige personal training. Dankzij de intensieve begeleiding tijdens de fitness oefeningen weet ik nu nog beter hoe ik mijn spieren moet gebruiken tijdens de oefeningen. Waardoor er meer verzuring ontstaat en dus een betere groei.

Vijf kilo spiermassa aangekomen in zes maanden!

De samenwerking met deze personal trainer is dan ook een daverend succes. In zes maanden tijd ben ik vijf kilo in spiermassa aangekomen geweldig! meer over 100% personal training vind je op hun website!